DVR ELEKTRICITEITSWERKEN

Zelfbouw

Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Of helpt u misschien graag een handje mee om de kosten te drukken? Ook dat kan bij ons: wij begeleiden u van plan tot keuring, van slijpwerk tot afdekplaat en van kabels trekken tot het plaatsen van verlichting. Dit alles in de maten die u zelf kiest.

Geen standaardpaketten maar een persoonlijk, duidelijk ontwerp van de elektrische installatie in nauw overleg met de klant, dat is waar het bij ons om gaat! Wij zorgen voor de nodige plannen, ééndraadschema’s en kabellijsten zodat u zich zonder zorgen kan focussen op de uitvoering van de werken.

Wij leveren het materiaal op de werf en geven indien gewenst ter plaatse extra informatie zodat de werken vlot en veilig kunnen gestart worden. Kom je tijdens de werken toch nog onverwachte situaties tegen of twijfel je toch aan sommige zaken? Geen probleem, wij geven eenvoudige en snelle ondersteuning via mail, telefoon of op de werf zelf. Zo hoeft u geen tijd te verliezen!

Heb je achteraf een halve rol kabel over? Per ongeluk teveel stopcontacten besteld? Geen probleem, wij nemen alles terug, uiteindelijk hoeft u toch niet te betalen voor het materiaal dat je niet gebruikt hebt?

DVR Elektriciteitswerken beschikt over eigen werfkasten. Zo hoeft u deze niet zelf aan te kopen of elders te huren, en begint u de werken al met een kost minder!


 • DVR Elektriciteit BV

  Dennis Van Reeth
 • Eikenstraat 160, 2840 Reet

 • Ondernemingsnummer

  BE 0739 836 618
 • Rekeningnummer

  KBC BE41 7390 1881 8910
 • Gsm

  +32 474 80 38 19
 • Mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.