DVR ELEKTRICITEITSWERKEN

Bouwen en
verbouwen

Twijfelt u tussen traditionele elektriciteit, centrale sturing of domotica? Wij helpen u graag de keuze te maken. Wij wegen de voor- en nadelen van ieder systeem met u af, waardoor uw project zich het beste aansluit bij uw wensen!

Heeft u plannen voor een nieuwbouw of wil je een bestaande woning volledig laten verbouwen? Neem dan tijdig en vrijblijvend contact met ons op. Dan overlopen we samen de plannen en bekijken de mogelijkheden. DVR Elektriciteitswerken kan uw dromen omzetten in realiteit en dit binnen het vooropgestelde budget!

De verwarming die reeds opstaat wanneer u thuiskomt na een vermoeiende dag op het werk? De rolluiken die automatisch dichtgaan als het te warm wordt en u al vertrokken bent? Of de verlichting die zich aanpast van functioneel naar gezelligheid op het juiste moment? Alles is mogelijk! Domotica staat immers gelijk aan het automatiseren van uw elektrische installatie waardoor uw comfort wordt verhoogd.

Wilt u een alarmsysteem of camerabeveiliging integreren in uw woning? Ook hiervoor bent u bij DVR elektriciteitswerken aan het juiste adres. Voor de alarmsystemen, werk ik steeds samen met een vaste partner. Wij zorgen voor een installatie die zich perfect aan uw noden aanpast. Zo hoeft u geen verschillende partijen laten komen om de verschillende systemen te voorzien in uw woning en heeft u hiervoor één contactpersoon die alles coördineert.


 • DVR Elektriciteit BV

  Dennis Van Reeth
 • Eikenstraat 160, 2840 Reet

 • Ondernemingsnummer

  BE 0739 836 618
 • Rekeningnummer

  KBC BE41 7390 1881 8910
 • Gsm

  +32 474 80 38 19
 • Mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.